КУРС Програмування на Python (Essentials 1)

Поглибте своє розуміння основних концепцій комп’ютерного програмування та розпочніть розвиток вмінь написання коду з використанням мови програмування Python.

Курс Програмування на Python (Essentials 1).

Мова програмування Python, якою інтенсивно користуються як стартапи, так і технологічні гіганти, включаючи Google, Facebook, Netflix та інші, відкриває безмежні можливості для створення як компактних, так і розгалужених програм. Вона відрізняється своєю простотою використання та чіткістю коду, роблячи її чудовим вибором для тих, хто тільки починає вивчати програмування, і не вимагає передбачених знань у цій області. Здобуття навичок Python відкриває безліч кар’єрних можливостей у різних сферах і визначається як обов’язкове, якщо ви плануєте працювати на високооплачуваних посадах у галузі розробки та інженерії програмного забезпечення, таких як інженер-програміст, системний адміністратор чи експерт з інформаційної безпеки.

Під час цього навчального курсу ви освоїте актуальні навички, такі як проектування, розробка та удосконалення програм для комп’ютерів, методи аналізу проблем через програмування, а також кращі практики у сфері програмування та інші аспекти. Курс також готує слухачів до успішного складання іспиту на отримання сертифікату PCEP – Certified Entry-Level Python Programmer – сертифікація, яка підтверджує ваши вміння на початковому рівні в програмуванні Python (іспит PCEP-30-0x).

Тривалість: 2 місяці

Рівень:  Початковий

Тип навчання:  під керівництвом інструктора, онлайн-навчання

Досягнення: Сертифікат Cisco.

Мова: Українська, Англійська